Besøg samlingerne

Du har mulighed for at besøge samlinger i Daginstitutionernes Museumsforening Aarhus. Her er der rig mulighed for at studere genstande, billeder m.v. om børns liv i århusianske daginstitutioner gennem rigtig mange år og helt tilbage fra det første børneasyl og fritidshjem i Aarhus. Altså knap et hundrede års historie i genstande og billeder.

Museet i Harlev

Ofte stillet spørgsmål

Hvad er samlingernes åbningstid?

Samlingerne har ingen faste åbningstider, men bliver åbent efter aftale med et bestyrelsesmedlem. Alle henvendelser om åbning bliver besvaret, og vi vil glæde os til at byde på en kop kaffe, en god samtale og en rundvisning.

Hvad koster det at besøge samlingerne?

Det er gratis at besøge samlingerne i Harlev, og bestyrelsen viser med glæde rundt, men vi vil især sætte pris, at du som besøgende er medlem eller opretter medlemskab af foreningen. Det støtter vores arbejde..

Er der parkeringsmuligheder i nærheden?

Ja, der findes gode parkeringsmuligheder i nærheden af samlingerne i Harlev. Du kan parkere lige ved Næshøjskolen og tæt på samlingerne.

Lokation

Museet i Harlev ligger i den tidligere pedelbolig på Næshøjskolen.

Gammel Stillingvej 426 8462 Harlev J

Kontakt os for mere information

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, så er du velkommen til at kontakte Daginstitutionernes Museumsforening Århus på  info@dagmus.dk